Øen Kuldeteknikk AS logo

Om oss

Vi leverer produkter og tjenester hvor vi setter kvalitet som viktigste salgsfaktor

I 1978 startet Bjarne Øen firmaet B. Øens Kjøleservice på Hellesylt i Møre og Romsdal. 2 år senere flyttet han firmaet til Hornindal i Sogn og Fjordane, hvor han i 3 år jobbet alene i firmaet før han etterhvert måtte ansette flere i takt med økt arbeidsmengde. Høsten 1999 flyttet firmaet inn i nye lokaler og ble samtidig omgjort fra å være et privat firma, til et aksjeselskap hvor det nye navnet ble Øen Kuldeteknikk as.

Øen Kuldeteknikk har i dag verksted, lager og kontorer på Yttrehorn i Hornindal i Møre og Romsdal. Pr. i dag er vi 14 ansatte, mange med lang fartstid. Vi er godkjent lærebedrift og har ein omfattande kompetanse innan fagområdet kuldeteknikk. Vi opererer innenfor landets grenser og har hatt jobber fra Stavanger i sør, Tromsø i nord, Oslo i aust og Jan Mayen i vest.

En person som sveiser

Utviklinga i firmaet har vore stor fra det heile starta på slutten av 70-tallet, og fram til i dag. Mens produksjon av matbodkjølere var med på å bygge opp firmaet i starten, er det i dag industri-, butikk- og varmepumpeanlegg som er dei største satsingsområda.

Vi har stort fokus på å levere energieffektive anlegg og å benytte miljøvennlige kuldemedietyper som NH3, CO2, propan og R1234ze.